Αναζήτηση

ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ

Το ιστολόγιο αυτό έχει ως σκοπό τη συλλογή και ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού σχετικού με τα ηλεκτρικά κυκλώματα προκειμένου να γίνει ευκολότερη η κατανόηση των εννοιών και των νόμων που τα διέπουν. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους μαθητές της Γ' Τάξης Ενιαίου Λυκείου που έχουν επιλέξει το μάθημα της Ηλεκτρολογίας Τεχνολογικής Κατεύθυνσης του Κύκλου Τεχνολογίας Παραγωγής, αλλά και σε οποιονδήποτε μαθητή, φοιτητή, εκπαιδευτικό ή επαγγελματία ασχολείται με τη θεματική ενότητα των ηλεκτρικών κυκλωμάτων.

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Ψηφιακά κυκλώματα εναντίον αναλογικών κυκλωμάτων
Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ψηφιακών ηλεκτρικών κυκλωμάτων σε σχέση με τα αναλογικά; Εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις σας και αιτιολογήστε τις προκειμένου να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις διαφορές μεταξύ των αναλογικών και των ψηφιακών κυκλωμάτων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτεινόμενη Βιβλιογραφία

  • Ηλεκτροτεχνία Γ' ΕΠΑΛ, Βουρνάς Κ., Δαφέρμος Ο., Πάγκαλος. , Χατζαράκης Γ., Εκδόσεις: ΟΕΔΒ
  • Ηλεκτρικά κυκλώματα, Μάργαρης Ν., Εκδόσεις: Τζιόλα , 2004
  • Ανάλυση Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων, Παπαμάρκος Ν., Εκδόσεις: Γκιούρδας
  • Ηλεκτρικά κυκλώματα συνεχούς και εναλλασσόμενου ρεύματος, Φραγκόπουλος, Στυλιανός Γ., Εκδόσεις: Ίων, 2001
  • Ηλεκτρολογία Γ' Λυκείου Τεχνολογικής Κατεύθυνσης,Α. Βιδιαδάκη, Χ. Κανελλόπουλου, Α. Μπινιάρη, Γ. Χατζαράκη, Εκδόσεις: ΟΕΔΒ, 2009

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ BLOG...

Είμαστε Ηλεκρολόγοι Μηχανικοί και Μηχανικοί Υπολογιστών ΕΜΠ και σπουδαστές του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ)της ΑΣΠΑΙΤΕ. Το παρόν blog αναπτύχθηκε στα πλαίσια του μαθήματος του 2ου εξαμήνου με τίτλο "Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ". Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο και θα χαρούμε πολύ να δεχθούμε τα σχόλια ή και τις προτάσεις σας για βελτίωση του blog.